Haber

Bonna Türkiye’nin önde gelen şefleri ile buluşuyor

6 kıtada 100 ülkede otel, restoran ve catering sofralarında şıklık yaratan Türkiye’nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, bölümün önde gelen şefleri ile bir araya geliyor. “Birlikte Fark Yaratmak” konseptiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaratıcı şeflerle bir araya gelecek olan marka, ilk olarak Ankara’da İç Anadolu Bölgesi şefleriyle buluştu. Bölgenin en iyi otellerinde görev yapan şefler ve mutfak müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Bonna Pazarlama ve Satış ekibi şeflerle bir araya gelirken, Koku Uzmanı Vedat Ozan ve Spor Antrenörü Mahmut Talha Sağlam konuşmacı olarak yer aldı. .

Kusursuz yiyecek ve içecek vaadiyle sunum sanatında fark yaratan premium porselen markası Bonna, imza lezzetleriyle yaratıcılıkta fark yaratan şeflerle buluşuyor. “Birlikte Fark Yaratmak” konseptiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinin önde gelen şefleri ile bir araya gelecek olan marka, ilk olarak İç Anadolu Bölgesi’nin en güzel otellerinde görev yapan şefler ve mutfak yöneticileri ile bir araya geldi. Altınel Ankara Otel’de düzenlenen etkinlikte Koku Uzmanı Vedat Ozan ve Spor Antrenörü Mahmut Talha Sağlam konuşmacı olarak yer aldı.

Bonna’nın pazarlama ve satış ekibinin 20’yi aşkın şefle keyifli bir gün geçirdiği etkinlikte konuşan Dr. Pazarlama Müdürü Esra Atagun Karaduman gastronomi dünyasının en büyük oyuncuları olan şeflerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaduman, “Bonna olarak kurulduğumuz günden beri önceliğimiz her zaman bölüm profesyonelleri ve onların ihtiyaçları olmuştur. Kalite ve estetiği buluşturan üretim tarzımız ile kullanıcılarımıza her seferinde kusursuz sofralar vaat ettik ve tasarımlarımızı hayata geçirirken ihtiyaçlara en uygun çözümleri sunmayı bir unsur olarak aldık. Şeflerin yaratıcılık, keşfetme ve farklılık tutkusu gibi biz de sunum sanatını zirveye taşımak için attığımız her adımda fark yaratıyoruz. Bu nedenle hayatımıza neşe ve lezzet katan, bizlere her gün dinamik, yaratıcı ve özgün deneyimler sunan şeflerimizle etkinliklerimize “Birlikte Fark Yaratmak” adını verdik. Fark yaratanlar olarak bir araya gelmeye devam edeceğimiz etkinliklerimizde kitlelere ilham vereceğimize inanıyoruz” dedi.

Karaduman yaptığı konuşmada, Bonna’nın bu yıl hayata geçirdiği İstoç Showroom’un çalışmaları ve mutfağıyla şefler için sadece bir satış noktası değil, aynı zamanda bir Bonna deneyim alanı olacağını belirterek, kendilerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. şefler tarafından en çok tercih edilen marka olarak.

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Koku Uzmanı Vedat Ozan, gastronomide tat ve koku almanın insanlar üzerindeki etkilerinden bahsederken, Sağlıklı Öğretmen Mahmut Talha Sağlam ise günlük duruş ve hareketlerimizin benliğimize etkileri üzerinde durdu.

Etkinliğin ardından katılan şeflere günün anlam ve önemine ithafen küçük Bonna hatıraları verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu